GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένουμε την Τρίτη ...

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένουμε την Τρίτη 7 Απριλίου.

Στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις, ενώ ενδέχεται τις βραδινές ώρες να χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας. Καλύτερο καιρό αναμένουμε στη νότια Ελλάδα, όπου θα επικρατούν και διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -1 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 6 και τοπικά στα βόρεια τμήματα 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι δυτικοί έως 7 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από τα βόρεια έως και 6 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, από το weather.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση