GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σκασμένο λάστιχο της Κωνσταντοπούλου άναψε "φωτιές"

Το "θερμό επεισόδιο" που φέρεται να είχε την Κυριακή του Πάσχα η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο στην Αιδηψό, με αφορμή έ...

Το σκασμένο λάστιχο της Κωνσταντοπούλου άναψε
Το "θερμό επεισόδιο" που φέρεται να είχε την Κυριακή του Πάσχα η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο στην Αιδηψό, με αφορμή ένα σκασμένο λάστιχο στο όχημα της κάνει το γύρο του διαδικτύου αλλά προκαλεί ακόμη και "πολιτικές" κόντρες.
Μέχρι στιγμής, η κ. Κωνσταντοπούλου δεν έχει πάρει θέση, τρεις επώνυμες μαρτυρίες έχουν δημοσιοποιηθεί, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό ενώ η τοπική του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για "σπίλωση".
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των βενζινοπωλών, Β. Κούκουζας, είπε ότι "έχουμε μια αλαζονική συμπεριφορά από τον υπάλληλο του πρατηρίου γιατί δεν εξυπηρέτησε την κ. Κωνσταντοπούλου. Αυτό εξάγεται από την έκρηξη της κ. Κωνσταντοπούλου. Το να βάλει τη ρεζέρβα μπορούσε να το κάνει ο κάθε υπάλληλος".

Μια αυτόπτης μάρτυρας, η κ. Βάλια Παναγιωτίδου, που μάλιστα έκανε και σχετικές αναρτήσεις στο Facebook, επέμεινε στις αρχικές τις καταγγελίες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Βάλιας Παναγιωτίδου η κ. Κωνσταντοπούλου κατευθύνθηκε με εχθρικές διαθέσεις προς το μέρος τους, τους πήρε τα κινητά και απειλώντας τους απαίτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να διαγράψουν τα... πειστήρια από τα κινητά τους, όπως κι έγινε.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε παράλληλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, Κωνσταντίνος Τσαούσης.

Πολιτικές κόντρες με αφορμή το... σκασμένο λάστιχο

H Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της, την κατηγορεί για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, ενώ την ίδια στιγμή ανακοίνωση υπέρ της εξέδωσε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού, στην οποία μιλάει για προσπάθεια στοχοποίησής της και παράλληλα υμνεί τη λεπτότητα του χαρακτήρα της και την ευγένειά της.
Για προσπάθεια σπίλωσης της Ζωής Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στην πρόεδρο της Βουλής, και χαρακτηρίζοντας τη γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό στο πρατήριο υγρών καυσίμων ως "κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων".
Καυστικό ήταν και το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε γιατί η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει πάρει ακόμη θέση για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση