ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Αποκλεισμένη σε χωριό του Νεπάλ μια Ελληνίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:
Αποκλεισμένη σε χωριό του Νεπάλ μια Ελληνίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα ορεινό χωριό του Νεπάλ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού έχει εγκλωβιστεί μια Ελληνίδα, η οποία είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της.

Η κοπέλα κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της στη Σητεία, Γ. Ρουσσομουστακάκη, μέσω Facebook για να ζητήσει βοήθεια.

"Σήμερα το πρωί επικοινώνησε, πήγε με τα πόδια, δύο ώρες σε ένα τόπο που είχε ηλεκτρικό και επικοινώνησε μαζί μας. Αλλά το πρόβλημα είναι το πώς θα επιστρέψει"  είπε ο πατέρας της στο MEGA.


Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση