GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραβόλτα: Δεν με εκβιάζουν οι Σαϊεντολόγοι - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία συνέντευξή του στους «Tampa Bay Times», o Τζον Τραβόλτα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Σαϊεντολογία και την επί...

Τραβόλτα: Δεν με εκβιάζουν οι Σαϊεντολόγοι - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία συνέντευξή του στους «Tampa Bay Times», o Τζον Τραβόλτα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Σαϊεντολογία και την επίδραση που είχε η αμφιλεγόμενη εκκλησία τα τελευταία 40 χρόνια στη ζωή του.

Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε στους ισχυρισμούς του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ «Going Clear» που κατηγορεί τον ίδιο αλλά και τον διάσημο συνάδελφό του, Τομ Κρουζ, ότι αποτελούν τη “βιτρίνα” της συγκεκριμένης θρησκευτικής οργάνωσης, επειδή εκβιάζονται με αποκαλύψεις γύρω από την ερωτική τους ζωή.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμπειρία μου από την εκκλησία τα τελευταία 40 χρόνια», τόνισε ο 61χρονος σταρ, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει δει το φιλμ, ούτε και σκοπεύει να το κάνει.

«Δεν έχω βιώσει τίποτα από όσα υποστηρίζει, οπότε πώς θα μπορούσα να πω κάτι αρνητικό; Δεν θα ήταν λογικό και το ίδιο ισχύει και για τον Τομ», αναφέρει ο Τραβόλτα.

Το αποκαλυπτικό φιλμ «Going Clear» του σκηνοθέτη Alex Gibney υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι η συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση, η οποία έχει κατηγορηθεί για οικονομική απομύζηση, εκφοβισμό, ακόμα και ξυλοδαρμούς μελών της, εκβιάζει εδώ και χρόνια τα διάσημα μέλη της ώστε να συνεχίζουν να διαφημίζουν τη δράση της.

 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση