GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τα τρία σενάρια για τη διαπραγμάτευση, τα δύο είναι "κακά"

Τα τρία σενάρια για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, εκ των οποίων μόνο ένα δεν είναι "κακό", αποκάλυψε κυβ...

Από τα τρία σενάρια για τη διαπραγμάτευση, τα δύο είναι
Τα τρία σενάρια για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, εκ των οποίων μόνο ένα δεν είναι "κακό", αποκάλυψε κυβερνητικός αξιωματούχος που επικαλείται το Mega.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά, ο εν λόγω αξιωματούχος, που βρέθηκε σήμερα στο Παρίσι (αλλά δεν είναι ο Γιάννης Βαρουφάκης, που επίσης βρισκόταν σήμερα στο Παρίσι), υποστήριξε πως υπάρχουν τρία σενάρια:

- Το πρώτο σενάριο είναι ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ και η Κομισιόν αναζητούν έναν έντιμο συμβιβασμό
- Το δεύτερο “κακό” σενάριο είναι ότι θέλουν να μας “τελειώσουν” τώρα
- Το τρίτο σενάριο είναι ότι θέλουν να μας “τελειώσουν” τον Ιούνιο.

Ο αξιωματούχος δεν διευκρίνισε αν αυτό το “τελείωμα” σημαίνει ότι ενδεχομένως να υπάρχει πρόθεση εξαναγκασμού της Ελλάδας σε έξοδο από το ευρώ ή απλώς να θέλουν οι δανειστές να περάσουν τα μέτρα για τα οποία πιέζουν. Τόνισε πάντως πως οι δανειστές δεν έχουν ενιαία γραμμή και υπάρχουν διαφορές στην προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση