GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αργία δημοσιογράφος του ΑΠΕ για λάθος συνέντευξη του Βαρουφάκη

«Σε προσωρινή αργία τέθηκε ο ανταποκριτής του ΑΠΕ - ΜΠΕ στην Αυστραλία, μετά τη μετάδοση δήθεν χθεσινής συνέντευξης στην εφημερίδα «The Au...

Σε αργία δημοσιογράφος του ΑΠΕ για λάθος συνέντευξη του Βαρουφάκη
«Σε προσωρινή αργία τέθηκε ο ανταποκριτής του ΑΠΕ - ΜΠΕ στην Αυστραλία, μετά τη μετάδοση δήθεν χθεσινής συνέντευξης στην εφημερίδα «The Australian» του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, η οποία, ωστόσο, είχε δημοσιευθεί στην ίδια εφημερίδα προ διετίας», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος – γενικός διευθυντής του ΑΠΕ – ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος και προσθέτει:
«Το ΑΠΕ - ΜΠΕ ζητεί συγγνώμη από τους συνδρομητές του. Το θέμα θα απασχολήσει την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ».
Στο θέμα αναφέρθηκε και το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στο οικονομικό ένθετο Business Spectator  της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας  The Australian, που αναπαράγεται  σήμερα στον ελληνικό τύπο, δόθηκε και δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2012!
 Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που αναπαρήγαγε πρώτο τη συνέντευξη, ήδη προέβη στην αναγκαία διόρθωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση