ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Στο τραπέζι ημερίδα για τα εκπαιδευτικά συστήματα Ελλάδας - Φινλανδίας

Share it:
Στο τραπέζι ημερίδα για τα εκπαιδευτικά συστήματα Ελλάδας - Φινλανδίας
Ο Υπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς δέχτηκε στο γραφείο του σε εθιμοτυπική συνάντηση τον πρέσβη της Φινλανδίας στην Ελλάδα Pauli Mäkelä.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ειδικότερα το ενδεχόμενο διοργάνωσης ημερίδας στην οποία οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν και θα προβούν στην ανταλλαγή απόψεων περί των δύο εκπαιδευτικών συστημάτων.

Η ημερίδα εκτιμάται ότι θα είναι ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα χρήσιμη δεδομένου ότι βρίσκονται υπό εξέταση τα προβλήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και οι προοπτικές αλλαγής του.
Share it:
Reactions:

Εκπαίδευση

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση