GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μα γιατί κυκλοφορούν γυμνοί στην Εθνική Πινακοθήκη της Αυστραλίας;

Oμάδες των 50 ατόμων παραδίδουν τα ρούχα τους στην είσοδο της Πινακοθήκης και ύστερα από μία περιήγηση, διάρκειας μιας ώρας, έχουν απολαύ...

Oμάδες των 50 ατόμων παραδίδουν τα ρούχα τους στην είσοδο της Πινακοθήκης και ύστερα από μία περιήγηση, διάρκειας μιας ώρας, έχουν απολαύσει από κοντά τα έργα του ζωγράφου Τζέιμς Τουρέλ - Για τον Αυστραλό καλλιτέχνη, με τη γυμνή περιήγηση, κάθε άνθρωπος μπορεί να μάθει πολλά για τον εαυτό του.
Aυστραλός καλλιτέχνης υπόσχεται στους επισκέπτες της Εθνικής Πινακοθήκης -εκεί όπου εκθέτει τα έργα του - μία πρωτόγνωρη εμπειρία με την προϋπόθεση όμως να πετάξουν... από πάνω τους τα ρούχα τους.
Oμάδες των 50 ατόμων παραδίδουν τα ρούχα τους στην είσοδο της Πινακοθήκης και ύστερα από μία περιήγηση, διάρκειας μιας ώρας, έχουν απολαύσει από κοντά τα έργα του ζωγράφου Τζέιμς Τουρέλ.
Βεβαίως πριν αποχωρήσουν, βάζουν και πάλι τα ρούχα τους.

Ο Τζέιμς ήθελε να κάνει πραγματικότητα τις σκέψεις του. Θεωρεί ότι, οι επισκέπτες που θα μπορούσαν να θαυμάσουν τα έργα του γυμνοί, θα νιώσουν απελευθερωμένοι από όλα.
Με τη μόνη προϋπόθεση, οι επισκέπτες της έκθεσης να είναι ενήλικες- άνω των 18 ετών.

Για τον Αυστραλό καλλιτέχνη, με τη γυμνή περιήγηση, κάθε άνθρωπος μπορεί να μάθει πολλά για τον εαυτό του.
«Μόλις τα ρούχα απομακρυνθούν γίνονται όλοι ίσοι, άσχετα με το πόσα χρήματα έχει καθένας», επισημαίνει ο Αυστραλός καλλιτέχνης. Ένας από τους άντρες επισκέπτες που δέχτηκε να περιηγηθεί ακολουθώντας πιστά τους όρους του Αυστραλού καλλιτέχνη δήλωσε στην Teelegraph:
«Εφόσον είμαστε όλοι μαζί, δεν φαίνεται ότι κάνουμε κάτι το περίεργο». Για μία υπέροχη εμπειρία έκανε λόγο μια γυναίκα, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «ABC» υπό καθεστώς ανωνυμίας. «Το λατρέψαμε...Κάναμε μια γυμνή περιήγηση στην Εθνική Πινακοθήκη της Αυστραλίας».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση