GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαγκάρντ για Ασφαλιστικό: Κάντε παρεμβάσεις δεν είναι βιώσιμο

Στο θέμα του Ασφαλιστικού αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά η επικεφαλής του του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ. "Είν...

Λαγκάρντ για Ασφαλιστικό: Κάντε παρεμβάσεις δεν είναι βιώσιμο

Στο θέμα του Ασφαλιστικού αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά η επικεφαλής του του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

"Είναι αναγκαία μία εις βάθος μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, διότι στη παρούσα μορφή του δεν είναι βιώσιμο" σημείωσε χαρακτηριστικά η Κριστίν Λαγκάρντ στο πλαίσιο σεμιναρίου κατά την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον. Πρόκειται για μία ακόμη δημόσια παρέμβαση της Κριστίν Λαγκάρντ για το Ασφαλιστικό της Ελλάδος κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι.

Παράλληλα, η επικεφαλής του Ταμείου σημείωσε ότι "μία δεύτερη μεταρρύθμιση πρέπει να αφορά στο φορολογικό σύστημα και την απαραίτητη ανεξαρτησία των φορολογικών αρχών και την εισπραξιμότητα από τους φορολογικούς μηχανισμούς.

Επιπλέον χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη μεταρρυθμίσεων στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε "να παύσουν να κυριαρχούνται από κατεστημένα συμφέροντα που προστατεύονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση