GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλτάς: Νομοσχέδιο με εισοδηματικά κριτήρια για τις μετεγγραφές

Νομοσχέδιο το οποίο και θα κατατεθεί μετά το Πάσχα για τις μετεγγραφές των φοιτητών ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Παιδείας, Αριστείδης...

Μπαλτάς: Νομοσχέδιο με εισοδηματικά κριτήρια για τις μετεγγραφές

Νομοσχέδιο το οποίο και θα κατατεθεί μετά το Πάσχα για τις μετεγγραφές των φοιτητών ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση στο τεράστιο θέμα που ανέκυψε χθες.

Όπως σημείωσε, ο κ. Μπαλτάς μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, το νομοσχέδιο θα προβλέπει εισοδηματικά κριτήρια για τις μετεγγραφές.

Μετά την απόφαση του ΣτΕ για τις μετεγγραφές στις αρχιτεκτονικές σχολές, ο κ. Μπαλτάς κάλεσε τις διοικήσεις τους να επιδείξουν ανοχή για φέτος καθώς το ακαδημαϊκό έτος βρίσκεται στην ολοκλήρωση του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έκρινε αντισυνταγματικό το νομοθετικό πλαίσιο του περασμένου έτους, βάζοντας φρένο στις εκτός ελέγχου μετεγγραφές των φοιτητών στα Πανεπιστήμια.

Ο κ. Μπαλτάς άφησε σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας αναφορικά με το ζήτημα των μετεγγραφών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση