GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε επέμβαση διπλής μαστεκτομής υπεβλήθη η Ελληνίδα σύζυγος του Τομ Χανκς

Σε επέμβαση διπλής μαστεκτομής υπεβλήθη η ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του επίσης ηθοποιού Τομ Χανκς, έχοντας διαγνωσθεί με μία επιθ...

Σε επέμβαση διπλής μαστεκτομής υπεβλήθη η Ελληνίδα σύζυγος του Τομ Χανκς

Σε επέμβαση διπλής μαστεκτομής υπεβλήθη η ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του επίσης ηθοποιού Τομ Χανκς, έχοντας διαγνωσθεί με μία επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

“Αναρρώνω και, το σημαντικότερο, αναμένεται να επανέλθω πλήρως. Γιατί; Επειδή το πρόλαβα νωρίς, έχω εξαιρετικούς γιατρούς και επειδή ζήτησα μία δεύτερη γνώμη”, δήλωσε η 58χρονη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός στο περιοδικό People.

Η Γουίλσον ανέφερε πως μία βιοψία σε όγκο που εντοπίστηκε στο στήθος της δεν έδειξε κακοήθεια, όμως ζήτησε μία δεύτερη ιατρική γνώμη, και δύο άλλοι παθολόγοι διέγνωσαν λοβιακό καρκίνωμα, το οποίο συνιστά περίπου το 5-10% των καρκίνων του μαστού και προκαλεί συχνά μεταστάσεις.

“Το μοιράζομαι αυτό για να διδάξω σε άλλους ότι μία δεύτερη γνώμη είναι κρίσιμη για την υγεία σας”, τόνισε η Γουίλσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση