GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από αυτό το μπαλκόνι δραπέτευσε η Βίκυ Σταμάτη...

 Συνελήφθησαν οι τέσσερις ειδικοί φρουροί που ήταν επιφορτισμένοι με τη φύλαξή της. Αυτό είναι το δωμάτιο που ζούσε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρ...


 Συνελήφθησαν οι τέσσερις ειδικοί φρουροί που ήταν επιφορτισμένοι με τη φύλαξή της.
Αυτό είναι το δωμάτιο που ζούσε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο, όπως ακριβώς το άφησε πριν δραπετεύσει.  Στις φωτογραφίες φαίνεται το μπαλκόνι από το οποίο φέρεται να δραπέτευσε. Οπως βλέπετε το δωμάτιο είναι ισόγειο και αν κάποιος παραβιάσει την πόρτα είναι μετά πανεύκολο να βρεθεί στον προαύλιο χώρο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι δυο φρουροί ανακάλυψαν ότι η κυρία Σταμάτη λείπει από το δωμάτιο της σάστισαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Αμέσως κατευθύνθηκαν στο μπαλκόνι και είδαν ότι είχε παραβιαστεί. Οπως φαίνεται, το λουκέτο, του οποίου το κλειδί πρέπει να σημειωθεί ότι βρίσκεται στο γραφείο της προϊσταμένης, ήταν ανοιχτό από την εξωτερική μεριά. Αμέσως οι φρουροί ειδοποίησαν τους ανωτέρους τους και ειδοποίησαν την πύλη. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομική ομάδα με τους σκύλους Κ9 τα οποία έλεγξαν όλους τους εξωτερικούς χώρους του ψυχιατρείου χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ότι βρέθηκε κάτι. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες, στο νοσοκομείο μπορείς να μπεις και να βγεις εύκολα με ή χωρίς αυτοκίνητο.
Για την υπόθεση οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής οι τέσσερις εξωτερικοί φρουροί που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της κυρίας Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο.
Εκεί οι φρουροί συνελήφθησαν με την κατηγορία απελευθέρωσης κρατουμένου καθώς το αδίκημα είναι αυταπάγγελτο.












Στη συνέχεια βλέπετε το εσωτερικό του δωματίου της. Είναι ακριβώς όπως το άφησε πριν εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα.








Το χρονικό της απόδρασης
Η απόδρασή της αποκαλύφθηκε περίπου στις 06:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο φρουρός μπήκε στο δωμάτιο και διαπίστωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη δεν βρισκόταν εκεί.Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο η κυρία Σταμάτη απέδρασε από το μπαλκόνι του δωματίου της τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των δύο φρουρών που βρίσκονταν έξω από το δωμάτιό της.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς κατάφερε να περάσει τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί στη μπαλκονόπορτά της.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κυρία Σταμάτη φεύγοντας άφησε σημείωμα στο κρεβάτι της, το περιεχόμενο του οποίου μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αλλά εικάζεται ότι αναφέρει τους λόγους της απόφασής της.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση