GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστραλός ακτιβιστής κάνει τον γύρο της Μεσογείου

Δυο μέρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων μνήμης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από την απόβαση των Αυστραλών στην Καλλίπο...

Αυστραλός ακτιβιστής κάνει τον γύρο της Μεσογείου

Δυο μέρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων μνήμης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από την απόβαση των Αυστραλών στην Καλλίπολη (και την σφαγή τους από τις δυνάμεις του Ατατούρκ) ο Αυστραλός Χιου Κίνγκστον αναμένεται να αράξει με το κανό του στην μικρασιατική ακτή.

Αυτό ήταν και το σημείο εκκίνησης του, στις 26 Απριλίου πέρυσι. Μέσα σε έναν χρόνο, ο Χιου διέσχισε τις 20 χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο, μια διαδρομή 15.000 χιλιομέτρων, κάνοντας κανόε καγιάκ, πεζοπορία, ποδήλατο και σκι.

Η περιπέτεια και η εξερεύνηση είναι η φιλοσοφία της ζωής του και έτσι ξεκίνησε να πραγματοποιήσει τον γύρο της Μεσογείου σε 12 μήνες αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά του πολέμου στη Συρία. Στην Ελλάδα, ο Χιου Κίγκστον εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τη θάλασσα και τη φιλοξενία των ανθρώπων.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα έκανε και τον κλασικό μαραθώνιο, ενώ διέσχισε σε μια μέρα με το κανό του, τη διώρυγα της Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση