GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι δανειστές "θα κάνουν πίσω". Aνοικτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος...

Την εκτίμηση ότι οι δανειστές και εταίροι της Ελλάδας "θα κάνουν πίσω" διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης...

Ανοικτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος αφήνει ο Φλαμπουράρης
Την εκτίμηση ότι οι δανειστές και εταίροι της Ελλάδας "θα κάνουν πίσω" διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. "Δεν υπάρχει περίπτωση οι εταίροι να μην κάνουν πίσω [...] Το θέμα είναι να συμφωνήσουμε, και όχι αν η συμφωνία θα πάει μια εβδομάδα πίσω" είπε ο κ. Φλαμπουράρης αλλά έκανε λόγο για σκληρή μάχη: "Οι δανειστές επιδιώκουν όσο το δυνατόν περισσότερο να πιέζουν για να κερδίζουν περισσότερα όχι γιατί θεωρούν πως αυτό είναι λύση για την ελληνική κοινωνία και οικονομία αλλά γιατί θέλουν ουσιαστικά να επιβάλλουν την επιλογή που επέβαλαν πριν από πέντε χρόνια και η οποία αποδείχθηκε καταστροφική", είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ακόμη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος. "Ιστορικού χαρακτήρα αποφάσεις για την πορεία της χώρας παρότι έχουμε την εντολή από τον λαό να μην υποχωρήσουμε, δεν θα ήταν κακό να ρωτήσουμε τον ελληνικό λαό" τόνισε. Απέρριψε πάντως το ενδεχόμενο εκλογών σημειώνοντας πως δεν "έχουν κανένα νόημα".
Αισιόδοξος για συμφωνία με τους εταίρους, ακόμη και στο Eurogroup της 24ης Απριλίου, δηλώνει στον Guardian ο αναπληρωτής υπουργός διεθνών οικονομικών σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση