GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κατσάδα του Περέιρα στους παίκτες του Ολυμπιακού

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν άρεσε σε κανέναν φίλο της ομάδας, αλλά πρώτα από όλους στον ίδιο τον Βίτορ Περ...

Η κατσάδα του Περέιρα στους παίκτες του Ολυμπιακού

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν άρεσε σε κανέναν φίλο της ομάδας, αλλά πρώτα από όλους στον ίδιο τον Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει φοβερά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των περισσοτέρων παικτών του και διέκρινε αδιαφορία και έλλειψη πάθους. Και φρόντισε να δείξει τη δυσαρέσκειά του αυτή στους παίκτες του στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

"Κάναμε όσα έχουμε πει πως πρέπει να αποφεύγουμε. Τα λάθη μας ήταν απαράδεκτα και πρέπει να τα διορθώσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε. Εγώ δεν έχω μάθει να δουλεύω με τα λόγια, αλλά με πράξεις. Γι' αυτό και θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, για να βελτιωθούμε", είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Περέιρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε συζήτηση με τους Πιέρ Ισά και Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ μετά το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Μεγάλη Τετάρτη θα γίνει η σύσκεψη για τα μεταγραφικά.

Ο Περέιρα θα κάνει τις εισηγήσεις του για τους παίκτες που παίζουν δανεικοί στην ομάδα (Μήτρογλου, Εντινγκά, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς και Σαντάνα), ενώ θα αποφασιστεί και για το ποιες θέσεις θα κινηθούν οι "ερυθρόλευκοι". Ενίσχυση θα υπάρχει τόσο στο κέντρο άμυνας, όσο και στη μεσαία γραμμή, αλλά πρωτίστως στην επίθεση.

Οι Πειραιώτες κοιτάζουν και στην ελληνική αγορά, όπου ήδη πέραν του Μπεν που είναι κλεισμένος, φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον Τζανδάρη και τον Γιαννιώτα, ενώ κάποιες φήμες μιλούν για ενδιαφέρον για τον Βελλίδη του ΠΑΣ εφόσον δεν ανανεώσει ο Μέγιερι.

Με Ρομπέρτο και... Λάτσι

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί και Μήτρογλου παραμένουν τραυματίες, ο Αφελάι είναι ακόμη στην Ολλανδία με άδεια λόγω σοβαρού οικογενειακού ζητήματος, ενώ ο Μέγιερι ταλαιπωρείται από ίωση. Έτσι όλα δείχνουν πως ο Ρομπέρτο θα πάρει θέση βασικού σε ένα ακόμη ματς Κυπέλλου, ενώ στο βασικό σχήμα πιθανώς να βρίσκεται και ο Μπενίτες. Στη 18άδα θα βρίσκεται ο 19χρονος Αλβανός μέσος, Λάτσι, μαζί με τον Βούρο.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση