GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζωντανοί στην Οροσειρά του Άτλαντα οι τρεις Ισπανοί σπηλαιολόγοι

Ζωντανοί εντοπίστηκαν στην Οροσειρά του Άτλαντα στο Μαρόκο τρεις σπηλαιολόγοι από την Ισπανία, οι οποίοι αγνοούνταν από το απόγευμα της...

Ζωντανοί στην Οροσειρά του Άτλαντα οι τρεις Ισπανοί σπηλαιολόγοι

Ζωντανοί εντοπίστηκαν στην Οροσειρά του Άτλαντα στο Μαρόκο τρεις σπηλαιολόγοι από την Ισπανία, οι οποίοι αγνοούνταν από το απόγευμα της Τρίτης. Οι αρχές ανακοίνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση των τριών. Οι αγνοούμενοι ήταν μέλη μιας εννιαμελούς ομάδας η οποία χωρίστηκε στα δύο προκειμένου να εξερευνήσουν διάφορα σπήλαια στη ζώνη αυτή. Τα μέλη της ομάδας είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν ''τη Δευτέρα ή την Τρίτη".

Το απόγευμα της Τρίτης, την εξαφάνισή τους δήλωσαν τα έξι άλλη μέλη της ομάδας έχοντας ανησυχήσει επειδή οι τρεις Ισπανοί δεν είχαν εμφανιστεί στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησής τους. Η εξαφάνισή τους δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Canal Sur Radio, οι τρεις άνδρες κατάγονται από την Ανδαλουσία--στη νότια Ισπανία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας οι δύο σπηλαιολόγοι είναι ο Χουάν Μπολιβάρ και ο Χοσέ Αντόνιο Μαρτίνες, αμφότεροι 41 ετών, ενώ σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ο τρίτος είναι ο 26χρονος δικηγόρος Γουστάβο Βίρουες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση