GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ιστορικότερη εφημερίδα: Στα χέρια της "δημοκρατίας" περνά η "Εστία"

Νέα εποχή ξεκινά για την πιο ιστορική εφημερίδα που κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα, την "Εστία", η οποία πλέον εντάσσεται στην...

Νέα εποχή ξεκινά για την πιο ιστορική εφημερίδα που κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα, την "Εστία", η οποία πλέον εντάσσεται στην "Δημοκρατικός Τύπος" που υπό τον Γιάννη Φιλιππάκη  εκδίδει την "Δημοκρατία" και την "Espresso".
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
H A.E. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, η μεγαλύτερη εκδοτική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ημερήσιο τύπο, ανακοινώνει την συμμετοχή της στην ΄΄Α.Ε.Ε. ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΣΤΙΑ΄΄, η οποία εκδίδει την ιστορικότερη εφημερίδα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, την εφημερίδα ΄΄ΕΣΤΙΑ΄΄. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των Αδ. Κύρου και Αλ. Ζαούση για την τιμή που μας έκαναν να μας εμπιστευθούν στην συνεργασία για την συνέχιση έκδοσης της αρχαιότερης Ελληνικής εφημερίδας.
Από το 1894, η ΄΄ΕΣΤΙΑ΄΄ υπηρετεί πιστά την έντιμη δημοσιογραφία. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε το ποιοτικό έργο και να φανούμε αντάξιοι τόσο της εμπιστοσύνης των ιδρυτών όσο και των προσδοκιών των αναγνωστών της έγκριτης εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση