GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγκούσης: Αυθόρμητη η απόδραση της Σταμάτη, δεν ήταν οργανωμένη

Με κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης τα σενάρια περί οργανωμένης απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη. Μιλώντας στην εκπομπή ...

Ραγκούσης: Αυθόρμητη η απόδραση της Σταμάτη, δεν ήταν οργανωμένη

Με κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης τα σενάρια περί οργανωμένης απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη.

Μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, ανέφερε πως την Παρασκευή δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα, ο οποίος του είπε πως βρισκόταν μαζί με την Βίκυ Σταμάτη, η οποία εξέφραζε την επιθυμία να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο ίδιος είπε πως η απόδραση ήταν μια παρορμητική ενέργεια της Βίκυς Σταμάτη, η οποία όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε περιφερόταν σε μικρή απόσταση από το Δρομοκαΐτειο για ώρες μέχρι να κουραστεί και να βρει καταφύγιο στην εκκλησία, όπου και εντοπίστηκε.

Πάντως, οι επιτελείς της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο απόδρασης, του οποίου όμως κάποια λεπτομέρεια δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα η κ. Σταμάτη να αναγκαστεί να παραδοθεί. Μάλιστα ορισμένοι εκτιμούν πως η ενέργεια των αστυνομικών να παρακολουθήσουν άμεσα τις κινήσεις των γονιών της Βίκυς Σταμάτη, οι οποίοι είχαν μαζί τους και το παιδί της, είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορέσει να το συναντήσει και να το πάρει ώστε στη συνέχεια να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση