GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε η ...εγκληματίας! Συνελήφθη γιατί λυπήθηκε την Βίκυ Σταμάτη και τη βοήθησε φύγει από το Δρομοκαΐτειο...

Συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου η απολυμένη υπάλληλος του Δρομοκαϊτείου, καθώς ομολόγησε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ότι β...

Συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου η απολυμένη υπάλληλος του Δρομοκαϊτείου, καθώς ομολόγησε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ότι βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει.
Η γυναίκα και η κόρη της, είχαν κληθεί νωρίτερα σήμερα να καταθέσουν, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, με την υποψία της "συνέργειας σε απόδραση κρατουμένου" σε βαθμό πλημμελήματος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συλληφθείσα ομολόγησε πως λυπήθηκε τη Βίκυ Σταμάτη και της έδωσε κλειδί, για να ανοίξει και να βγει από το δωμάτιο, όπου κρατείτο. Μάλιστα, η Βίκυ Σταμάτη διανυκτέρευσε στο σπίτι της στο Χαϊδάρι. Γι'αυτόν τον λόγο, όταν βρέθηκε δεν έδειχνε ταλαιπωρημένη ή άυπνη, ενώ ήταν και ελαφρώς μακιγιαρισμένη.
Από την πλευρά της, η κόρη της έδωσε εξηγήσεις στα πλαίσια της έρευνας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όταν ξύπνησα το πρωί διαπίστωσα πως η γυναίκα που φιλοξενούσαμε ήταν αυτή που έβλεπα στην τηλεόραση ως Βίκυ Σταμάτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση