GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα συνεδρίαση του Euro Working Group στις 8 και 9 Απριλίου

Το Euro Working Group θα συνεδριάσει το απόγευμα της 8ης Απριλίου και το πρωί της 9ης Απριλίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αντιπροσωπεία ...

Νέα συνεδρίαση του Euro Working Group στις 8 και 9 Απριλίου

Το Euro Working Group θα συνεδριάσει το απόγευμα της 8ης Απριλίου και το πρωί της 9ης Απριλίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αντιπροσωπεία της Γερμανίας στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, καθώς ο χρόνος εξαντλείται σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες επίτευξης συμφωνίας για τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει να εφαρμόσει η κυβέρνηση της Ελλάδας για να επιτύχει την εκταμίευση νέων δόσεων του δανείου της.

Η αντιπροσωπεία της Γερμανίας απέφυγε να αναφέρει ρητώς ότι το θέμα που θα συζητηθεί το Euro Working Group θα είναι η λίστα των μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας.

Νωρίτερα, το Reuters μετέδιδε, επικαλούμενο αξιωματούχους της Ευρωζώνης, πως στην τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group την Τετάρτη η ελληνική πλευρά προειδοποίησε ότι στις 9 Απριλίου η χώρα θα ξεμείνει από ρευστότητα και ζήτησε εκταμίευση χρημάτων, όμως το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό.

Διαβάστε: Ελλάδα: Λεφτά τέλος στις 9 Απριλίου - Δανειστές: Δε σας δίνουμε τώρα χρήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση