GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Frankfurter Allgemeine: Ο Έλληνας εκπρόσωπος ζήτησε λεφτά σαν... ταξιτζής

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) ισχυρίζεται ότι ευρωπαίοι αξιωματούχοι είπαν πως τους προκάλεσε σοκ ...

 Frankfurter Allgemeine: Ο Έλληνας εκπρόσωπος ζήτησε λεφτά σαν... ταξιτζής
Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) ισχυρίζεται ότι ευρωπαίοι αξιωματούχοι είπαν πως τους προκάλεσε σοκ το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν παρουσίασε προτάσεις για δομικές μεταρρυθμίσεις στις διαπραγματεύσεις της περασμένης εβδομάδας, ενώ ένας αξιωματούχος ισχυρίστηκε μάλιστα πως ο Έλληνας εκπρόσωπος συμπεριφέρθηκε σαν... ταξιτζής.
 
Σύμφωνα με τις πηγές τις οποίες επικαλείται η Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε, επικράτησε απογοήτευση και σοκ όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις, και ειδικά για την απροθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να μειώσει τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων.
 
Οι πηγές που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα είπαν ο Έλληνας εκπρόσωπος απλώς ζήτησε χρήματα "σαν να ήταν  ταξιτζής", επιμένοντας ότι η Ελλάδα σύντομα θα χρεοκοπήσει εάν δεν εκταμιευθούν δόσεις. Οι ίδιες πηγές είπαν στην εφημερίδα ότι οι πιστωτές της Ελλάδας δεν πιστεύουν ότι η κατάσταση είναι όπως περιγράφεται, αλλά πολύ χειρότερη. Έκριναν ακόμη ότι θα ήταν εσωτερικό πολιτικό ζήτημα εάν η Αθήνα δεν είναι σε θέση να καταβάλει ολόκληρες συντάξεις και μισθούς.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση