GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικράτηση Hamilton στην Κίνα

Όπως αναμενόταν, ο Lewis Hamilton με Mercedes επικράτησε μάλλον εύκολα στο Grand Prix Κίνας. Κάτι τέτοιο προμηνύοταν από τις προηγούμεν...

Επικράτηση Hamilton στην Κίνα Όπως αναμενόταν, ο Lewis Hamilton με Mercedes επικράτησε μάλλον εύκολα στο Grand Prix Κίνας. Κάτι τέτοιο προμηνύοταν από τις προηγούμενες μέρες αφού ο Βρετανός πιλότος ήταν σταθερά ταχύτερος από όλους σε όλο το τριήμερο του αγώνα.

Ο Hamilton ξεκίνησε πρώτος και τέλειωσε πρώτος τον αγώνα χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί ποτέ, παρά την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας τρεις γύρους πριν από το τέλος του αγώνα. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο ομόσταυλός του Nico Rosberg, με αποτέλεσμα μια εμφατική επικράτηση της Mercedes στην Κίνα.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Sebastian Vettel με Ferrari, νικητής του προηγούμενου Μαλαισιανού Grand Prix και στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Kimi Raikkonen πάλι με Ferrari, πιστοποιώντας έτσι την πρόοδο που σημειώνουν τα κόκκινα μονοθέσια εσχάτως, ωστόσο στον Κινεζικό αγώνα δεν είχαν την απόλυτη ταχύτητα για να κοντράρουν τις Mercedes.

Στις θέσεις 5 και 6 βρέθηκαν τα δύο μονοθέσια της Williams-Mercedes με τους Felipe Massa και Valtteri Bottas, κάτι περίπου αναμενόμενο, αν ληφθεί υπόψιν η επίδοσή τους στα χθεσινά προκριμματικά.

Επόμενο Grand Prix, την ερχόμενη εβδομάδα, στο Bahrain, όπου αναμένονται νέες μάχες.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση