GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Spiegel: Θερμό επεισόδιο Ελλήνων και δανειστών στο Euroworking Group!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, εξελίχθηκε καβγάς που κατέληξε σε θερμό επεισόδιο μεταξύ του Γενικού Γραμματέα...

Spiegel: Θερμό επεισόδιο Ελλήνων και δανειστών στο Euroworking Group!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, εξελίχθηκε καβγάς που κατέληξε σε θερμό επεισόδιο μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Νίκου Θεοχαράκη και των τεχνικών κλιμακίων του Brussels Group.

Σύμφωνα με αυτό ο κ. Θεοχαράκης ο οποίος συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις μαζί με την κα Ελενα Παναρίτη και τον κ. Γιώργο Χουλιαράκη, φέρεται  κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του Euroworking Group την Τετάρτη να αποκάλεσε τα τεχνικά κλιμάκια του Brussels Group "τελείως ανίκανα".

To περιοδικό αναπαράγει επίσης και τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Βούτση, σύμφωνα με τις οποίες, εάν η Ελλάδα δεν λάβει κάποια χρήματα από τους εταίρους και την ΕΚΤ μέχρι τις 9 Απριλίου "τότε θα πληρώσουμε πρώτα μισθούς και συντάξεις και μετά θα ζητήσουμε από το εξωτερικό συμφωνία και κατανόηση ώστε να μην πληρώσουμε εγκαίρως τα 450 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση