GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tαμπλέτα iPad που ανήκε στον Πάπα Φραγκίσκο πωλήθηκε έναντι 30.500 δολαρίων

Μια ταμπλέτα iPad η οποία ανήκε στον Πάπα Φραγκίσκο πωλήθηκε έναντι 30.500 δολαρίων και τα έσοδα προορίζονται για ένα σχολείο για παιδιά φ...

To iPad του Πάπα πωλήθηκε 30.500 δολάρια
Μια ταμπλέτα iPad η οποία ανήκε στον Πάπα Φραγκίσκο πωλήθηκε έναντι 30.500 δολαρίων και τα έσοδα προορίζονται για ένα σχολείο για παιδιά φτωχών οικογενειών στην Ουρουγουάη, ανακοίνωσε ο οίκος που δημοπράτησε τη συσκευή.
Ο οίκος δημοπρασιών Castells στο Μοντεβιδέο ανέφερε ότι η προσφορά που κέρδισε τελικά υποβλήθηκε τηλεφωνικά. Απέφυγε να αποκαλύψει την ταυτότητα του αγοραστή της ταμπλέτας, την οποία κατασκευάζει η αμερικανική εταιρεία Apple. Ανέφερε πάντως ότι πρόκειται για έναν Αργεντινό επιχειρηματία. Η διαδικασία κράτησε λιγότερο από δέκα λεπτά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο οποίος επικρίνει συχνά την “ορθοδοξία” των αγορών διότι εντείνει τις ανισότητες, δωρίζει ένα προσωπικό του περιουσιακό στοιχείο. Πέρυσι μια μοτοσικλέτα Harley-Davidson η οποία του είχε δωριστεί συγκέντρωσε το ποσό των 241.500 δολαρίων σε δημοπρασία, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση