GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Iράν επισήμως "πυρηνική υπερδύναμη"!

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ Η Ισλαμική Επανάσταση μπήκε στη "Λέσχη" των Υπερδυνάμεων Οι ΗΠΑ προτίμησαν τ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

Η Ισλαμική Επανάσταση μπήκε στη "Λέσχη" των Υπερδυνάμεων
Οι ΗΠΑ προτίμησαν το Ιράν ως σταθεροποιητικό παράγοντα στην περιοχή, εγκαταλείποντας την...
προνομιακή σχέση με το Ισραήλ...
Η Συρία, μετά από 5 χρόνια σκληρής ιμπεριαλιστικής επέμβασης, τώρα εκτός από τη συμμαχική σχέση με την Ρωσία, μπορεί να στηρίζεται στη νέα παγκόσμια υπερδύναμη: Ιράν!
Πανικός στο Ισραήλ από τη συμφωνία του Ιράν με τις πυρηνικές υπερδυνάμεις! Μαζί με το Ισραήλ, η συμφωνία νίκης του Ιράν, διαπερνάει τα αραβικά δικτατορικά καθεστώτα και την Τουρκία, που συμμάχησαν με το Ισραήλ εναντίον της Συρίας!
Έστω και τώρα -έπρεπε να είναι πρώτη απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα κι όχι μετά τα ραγδαία νικηφόρα γεγονότα στο Ιράν- η Ελλάδα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στη λήψη δύο ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ:
1. Να λήξει την "εμπόλεμη" κατάσταση που επέβαλε στην Ελλάδα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Να αποκαταστήσει ΑΜΕΣΑ τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία και να κάνει άρση της απέλασης της πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα... (Nίκο Koτζιά... αυτή η σημαία, για την Ελλάδα, τι τιμή έχει;)
2. Να τερματίσει το δολοφονικό εμπάργκο που κάνει στο Ιράν! Ένα εμπάργκο που πλήγωσε την εθνική μας οικο νομία ανεπανόρθωτα, αφού η Ελλάδα προμηθεύονταν το 45% περίπου των αναγκών της σε πετρέλαιο από το Ιράν, σε εξευτελιστική τιμή και με πίστωση! Έστω και κατόπιν εορτής ας πάρει πρωτοβουλίες ο Ν. Κοτζιάς.
Επίσης, να μελετηθούν και να αναθεωρηθούν οι εκτιμήσεις αναλύσεις των κάθε λογής πρακτόρων-εισπρακτόρων -εισήχθησαν και χρηματοδοτήθηκαν από τη δωσίλογη κυβέρνηση ΓΑΠ-, που τόσο στο δημόσιο τομέα, όσο και στα ΜΜΕ, προπαγάνδιζαν τις στενές σχέσεις με το Ισραήλ, ως "παράγοντα σταθερότητας και δύναμης", που θα μπορούσε να είναι η χώρα προστάτης μας!
Ορισμένοι τα έλεγαν στην πατρίδα μας, αλλά τότε τους έλεγαν "ψεκασμένους" και γραφικούς... Σήμερα τι έχουν να πουν οι επικριτές της Συρίας και του Ιράν;
Δείτε: Η Μεσόγειος φλέγεται! - Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας [Δείτε ολόκληρη την συζήτηση ή επιλέξτε ένα από τα δέκα ατομικά video των ομιλητών]
Δείτε το πανηγύρι στο Ιράν, μετά τη συμφωνία:









Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση