GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδηλώσεις για την 100η επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων

Mε ποδηλατοδρομία Μνήμης και συναυλία-ανθολογία αρμενικής παραδοσιακής και κλασικής μουσικής από την διάσημη 18μελή ορχήστρα εγχόρδων «...

Εκδηλώσεις για την 100η επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων Mε ποδηλατοδρομία Μνήμης και συναυλία-ανθολογία αρμενικής παραδοσιακής και κλασικής μουσικής από την διάσημη 18μελή ορχήστρα εγχόρδων «Orchestra Mobile» συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Εθνικής Αρμενικής Επιτροπής για την 100ή επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα) το Σάββατο, 16 Μαίου, στις 8:30 μ.μ. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος της Κρατικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Αρμενίας, Ρουπέν Ασατριάν, ενώ θα συμμετέχει και η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, με αρμενικά τραγούδια.

Η 3η Ποδηλατοδρομία Μνήμης της Ένωσης Αρμενίων Αθλητών και Προσκόπων Ελλάδος «Χομενετμέν», την Κυριακή, 17 Μαίου, θα ξεκινήσει από τον Πειραιά (Πλατεία Κοραή) στις 11:00 π.μ. με τερματισμό στην Ν. Σμύρνη (Πλ. Χρ. Σμύρνης, μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων). Τελεί υπό τη αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και είναι σε συνεργασία με τους Δήμους Πειραιά, Μοσχάτου-Ταύρου, Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση