GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχελογιαννάκης με φόρα: "Κακώς πληρώσαμε το ΔΝΤ στις 12 Μαΐου..."

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Μόλις ο παρουσι...

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Μόλις ο παρουσιαστής τον ρώτησε, αν είναι καλά, ο κ. Μιχελογιαννάκης απάντησε:
"Τι καλά να είμαι κύριε Παπαδάκη, όταν σε συνθήκες άγριας κρίσης, σε ένα τιμωρητικό και εκβιαστικό περιβάλλον, που δεν μας έχουν δώσει καν το 1,9 δισ, που δεν μας έχουν δώσει το 1,2 δισ. από το ΤΧΣ, που μας τιμωρούν σταγόνα σταγόνα καθημερινά, με τα 9 δισ. αν θα τα κάνουν 15..."
"Πρέπει να πούμε αλήθειες. Κακώς κάναμε και δώσαμε τη δόση την προηγούμενη στις 12 Μαΐου και αυτό φάνηκε. Μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη οφείλουμε να δώσουμε 18,2 δισ. και μέχρι τα τέλη του 2ο16, 29,4 δισ. Τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν και το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά και δεν πρέπει να κοροϊδεύουμε τον κόσμο", είπε.
Ακόμη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, και την προσπάθεια που γίνεται, όπως είπε, "προς τιμήν του Τσίπρα, να αρχίσει μία συζήτηση, κοντά στη λαϊκή εντολή".
Αναφερόμενος στον ΦΠΑ, είπε ότι είναι ένας φόρος έμμεσος, κι άδικος και πως πρέπει να εξεταστεί με κριτήρια, όπως το εάν θα φέρει έσοδα και αν θα βοηθήσει στην πάταξη της φοροδιαφυγής.
"Ας κάνουμε τρία πράγματα", συνέχισε. "Γρήγορες αντικειμενικές αξίες, αφορολόγητο στην πρώτη κατοικία και αφορολόγητο για το ζευγάρι 100.000 ευρώ τουλάχιστον. Έτσι το 42% των Ελλήνων δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ", είπε χαρακτηριστικά, ενώ εκτίμησε ότι "θα γίνουμε τελείως ρεζίλι, αν γίνει η 13η σύνταξη επίδομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση