GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ στη Βρετανία: Ισόπαλοι στο 34% Συντηρητικοί και Εργατικοί

Οι Συντηρητικοί του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και οι Εργατικοί, η αξιωματική αντιπολίτευση, συγκεντρώνουν ίσο ποσοστό, 34%, ενόψει ...

Θρίλερ στη Βρετανία: Ισόπαλοι στο 34% Συντηρητικοί και Εργατικοί

Οι Συντηρητικοί του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και οι Εργατικοί, η αξιωματική αντιπολίτευση, συγκεντρώνουν ίσο ποσοστό, 34%, ενόψει των αυριανών βουλευτικών εκλογών στη Βρετανία, σύμφωνα με την καθημερινή δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov που δημοσιεύθηκε χθες Τρίτη στην εφημερίδα The Sun.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, αμφότερα τα δύο μεγάλα κόμματα αύξησαν το ποσοστό τους κατά μία εκατοστιαία μονάδα από τη Δευτέρα.

Η αυριανή εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να είναι η πιο αμφίρροπη των τελευταίων δεκαετιών.

Τα δύο παραδοσιακά κόμματα εξουσίας της Βρετανίας εμφανίζονται να συγκεντρώνουν ίσο, ή σχεδόν ίσο, ποσοστό στις περισσότερες δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί από την αρχή της χρονιάς, χωρίς κανένα από τα δύο να αποκτά και να συντηρεί ένα σταθερό προβάδισμα πάνω από το τυπικό ποσοστό στατιστικού σφάλματος των ερευνών του είδους, το 3%.

Οι δημοσκοπήσεις υποδεικνύουν επίσης ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα της Βρετανίας δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία επί των 650 εδρών του κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση