GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συμβαίνει; Τρίτο «όχι» της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση!

Τρίτο «όχι» της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε νομοσχέδια και τροπολογίες θορυβεί την κυβέρνηση, που συνειδητοποιεί ότι η πρόεδρος της Βουλής έχ...

Τρίτο «όχι» της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε νομοσχέδια και τροπολογίες θορυβεί την κυβέρνηση, που συνειδητοποιεί ότι η πρόεδρος της Βουλής έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μοναχικό δρόμο, παρά τον θεσμικό ρόλο που της εμπιστεύθηκε ο πρωθυπουργός.
Δεν κάνει καμιά προσπάθεια να κρύψει τη δυσαρέσκειά της με συγκεκριμένες διατάξεις, αλλά και με συγκεκριμένες διαδικασίες που ακολουθούνται.
Τελευταία κίνησή της η μη αποστολή επιστολικής ψήφου στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας -τόσο στην ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής, όσο και στην ονομαστική ψηφοφορία επί των άρθρων.
Το ίδιο είχε κάνει και την περασμένη Τετάρτη όταν δεν έστειλε επιστολική ψήφο, δείχνοντας έτσι την ενόχληση της, στη σωρεία των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο τουΓιώργου Κατρούγκαλου για για τον εκδημοκρατισμό της δημόσιας διοίκησης.
Τη αντίδρασή της εξέφρασε και κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υφυπουργού ΑθλητισμούΣταύρου Κοντονή για τη βία στα γήπεδα. Απείχε από τη ψηφοφορία συγκεκριμένης διάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση