GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο νέα παιχνίδια στο ΣΚΡΑΤΣ: "Τύχη στο άψε ξύσε" και διπλά κέρδη

Με δύο νέες διασκεδαστικές επιλογές για «τύχη στη στιγμή» εμπλουτίζονται τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ, του εξαιρετικά επιτυχημένου παιχνιδ...

Δύο νέα παιχνίδια στο ΣΚΡΑΤΣ:
Με δύο νέες διασκεδαστικές επιλογές για «τύχη στη στιγμή» εμπλουτίζονται τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ, του εξαιρετικά επιτυχημένου παιχνιδιού της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Τα νέα παιχνίδια είναι διαθέσιμα από τις 9 Μαΐου 2015, και έχουν ήδη αναδείξει πάνω από 180.000 νικητές καθώς και δύο μεγάλους νικητές των 10.000€! Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές.
Τα δύο νέα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ έχουν για μια ακόμη φορά πρωτότυπη θεματολογία και είναι:

- το «Τύχη στο άψε ξύσε» στο οποίο ο παίκτης χρειάζεται να βρει το πέταλο προκειμένου να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό. Μάλιστα μπορεί να κερδίσει μέχρι και 6 φορές στο ίδιο λαχείο! Το κόστος είναι 1€ και το μέγιστο κέρδος είναι 10.000 €.
- το «Διπλασιάστε τα κέρδη σας» όπου ο παίκτης πρέπει να ταιριάξει οποιονδήποτε από τους 10 αριθμούς με οποιονδήποτε από τους 2 τυχερούς του αριθμούς προκειμένου να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρει το σύμβολο «Χ2» στους αριθμούς του, διπλασιάζει το αντίστοιχο ποσό. Μάλιστα μπορεί να κερδίσει και στις 10 περιοχές του λαχείου του, οπότε τα κέρδη του λειτουργούν αθροιστικά! Το κόστος είναι 2€ και το μέγιστο κέρδος είναι 100.000€.
Όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ είναι διαθέσιμα στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε., σε όλα τα συμβεβλημένα σημεία λιανικής πώλησης, στα ιδιόκτητα καταστήματα του δικτύου ΕΛΤΑ αλλά και στους λαχειοπώλες.
Παράλληλα, απόλυτα προσηλωμένη στις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού, η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., μια εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ Α.Ε., έχει εξασφαλίσει την εφαρμογή ασφαλιστικών δικλείδων που διασφαλίζουν την ορθή χρήση των παιχνιδιών της και τη συμμετοχή αποκλειστικά ατόμων που πληρούν το όριο ηλικίας.

1 σχόλιο

  1. ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΎ…..

    Οι ξεδιάντροποι, οι αλήτες, οι άχρηστοι ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ μέχρι και σε αυτό φτάσανε για να κερδίζουν συμπάθεια, ΚΑΨΑΝΕ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ, ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΓΓΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ MEGACHANEL, δεν ξέρω και ποιους άλλους, και ΝΑ ΠΟΥΝΕ κατά την προσφιλή τους τακτική, να κλαφτούν ως μωρές παρθένες ότι οι πολιτικοί τους αντίπαλοι έκαψαν το θεατράκι αλλά αυτοί σε πείσμα τους θα το ξαναφτιάξουν, με την βοήθεια της Δούρου, ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
    ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΕ…..Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΩΧΡΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ….!
    Από πριν γίνουν κυβέρνηση το έδειχναν τι θα κάνουν, αλλά τώρα ξεσάλωσαν….
    ΠΑΣ ΜΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΠΑΣ ΜΗ ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΧΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ. ΚΑΘΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΕΙΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ……. Και η ηγεσία του Σύριζα αυτό πιστεύει και αυτό έχει μεταλαμπαδεύσει στους υπηκόους της, στις βλαμμένες και στους βλαμμένους που την αποδέχονται, που έχουν δεχτεί και ενσωματώσει την πλύση εγκεφάλου που τους έχουν κάνει μια ομάδα αλητών, μια ομάδα πρακτόρων της Τουρκίας με την οποία έχουν συμφωνήσει μέσω των λαθρομεταναστών να της παραδώσουν την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση