GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Μενεγάκη: Οι συμβουλές της σε όλες τις νέες μανούλες

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα παιχνίδια που είχε στο πλατό, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της όσα κάνει τώρα στην μικρή της κόρη γι...

Ελένη Μενεγάκη: Οι συμβουλές της σε όλες τις νέες μανούλες Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα παιχνίδια που είχε στο πλατό, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της όσα κάνει τώρα στην μικρή της κόρη για να περνά όμορφα, αλλά τα έκανε και παλιότερα στα τρία μεγαλύτερα παιδιά της.

«Ξέρετε πόσα διασκεδάζουν όταν πάνω από την κούνια τους βλέπουν πως κάτι κινείται; Το χαζεύουν με τις ώρες και η μουσική τα χαλαρώνει κατά κρατάει ήσυχα, μακριά από γκρίνιες. Όχι όταν έχουν κολικούς, εκεί δεν ηρεμούν, θέλουν αγκαλίτσες, θέλουν χαδάκια στην κοιλίτσα γιατρός δεν είμαι σας λέω πρακτικά τι κάνω. Ζέστη στη κοιλίτσα τους, άλλα πραγματάκια», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε:

«Θέλουν και αυτά με κάτι να ασχοληθούν, όλη μέρα ξάπλα στο κρεβατάκι τους πώς να περάσουν την ώρα τους, δεν μπορούν να κοιμούνται όλη μέρα; Μένουνε και ξύπνια. Υπάρχουν παιχνιδάκια που περνούν πολύ όμορφα».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση