GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρεμλίνο: Περιμένουμε επιβεβαίωση για την επίσκεψη Τσίπρα

Θα είμαστε ευτυχείς να δούμε Έλληνες εκπροσώπους και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ...

Κρεμλίνο: Περιμένουμε επιβεβαίωση για την επίσκεψη Τσίπρα

Θα είμαστε ευτυχείς να δούμε Έλληνες εκπροσώπους και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου Βάντομίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, σημειώνοντας πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το ταξίδι αυτό.

“Προς το παρόν δεν υπάρχει τελική επιβεβαίωση. Μόλις η ελληνική πλευρά το επιβεβαιώσει οριστικά, θα μπορούμε να βασιστούμε σε κάτι”, απάντησε ο κ. Πεσκόφ σε ερώτηση για τη δυνατότητα νέας συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ρώσο Πρόεδρο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη διοργανώνεται ετησίως από το 1997, και εφέτος θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Ιουνίου. Τελεί υπό την αιγίδα της ρωσικής προεδρίας και την προσωπική επίβλεψη του Βλαντίμιρ Πούτιν από το 2006. Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν κατά καιρούς και με διάφορες αφορμές εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους γιατί ένα τόσο σημαντικό οικονομικό και πολιτικό γεγονός έχει συστηματικά “περιφρονηθεί” από την Ελλάδα, έως σήμερα, όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση