GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιουνκέρ: Πάμε για λύση τέλη Μάη και αρχές Ιούνη

Την εκτίμηση πως θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών έως τα τέλη Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κομι...

Γιουνκέρ: Πάμε για λύση τέλη Μάη και αρχές Ιούνη Την εκτίμηση πως θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών έως τα τέλη Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. 

Ειδικότερα, ερωτηθείς για το εάν είναι αισιόδοξος για την προοπτική συμφωνίας στο θέμα της Ελλάδα, είπε: «Ναι, προς τα τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου».

Επίσης, διέψευσε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμβιβαστικό σχέδιο Juncker με στόχο να ξεμπλοκάρουν οι ελληνικές διαπραγματεύσεις. Ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι εμπλέκεται προσωπικά στις συζητήσεις για εξεύρεση λύσης.

Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας συμφωνίας για την Ελλάδα κατά την Σύνοδο Κορυφής στην Ρίγα της Λετονίας στα τέλη της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση