GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσκασε η βόμβα για τις συντάξεις! Ρωμανιάς: "Αναστολή κι όχι ακύρωση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος..."

Στην αποκάλυψη ότι δεν θα ακυρωθεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις συντάξεις, αλλά θα «παγώσει» επ΄ αόριστον, προχώρησε σήμερα ο γενικ...

Στην αποκάλυψη ότι δεν θα ακυρωθεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις συντάξεις, αλλά θα «παγώσει» επ΄ αόριστον, προχώρησε σήμερα ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1.
Όπως είπε ο κ. Ρωμανιάς, η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, καθώς και οι δύο νόμοι για τις κύριες συντάξεις αφορούν σε αναστολή και όχι σε κατάργηση. Ο γγ κοινωνικών ασφαλίσεων έκανε λόγο για λόγους σκοπιμότητας, ενώ είπε ότι από τον Σεπτέμβρη και μετά, θα εφαρμοστεί σχέδιο για το μέλλον του ασφαλιστικού συστήματος.
Είτε καταργηθεί, είτε ανασταλεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, μειώσεις στις συντάξεις θα υπάρχουν, ανέφερε από πλευράς του ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας επίσης για το θέμα στο Πρωινό ΑΝΤ1.
Σημειώνεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου με non paper το απόγευμα της Παρασκευής ανέφερε ότι η κυβέρνηση «θα ακυρώσει νομοθετικά την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις ώστε να παραμείνουν όπως έχουν διαμορφωθεί στις 31.12.2014».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση