GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση: Κάτω του μετρίου η κυβέρνηση

Κάτω του μετρίου «αξιολογούν» οι πολίτες τις επιδόσεις της κυβέρνησης στην οικονομία σύμφωνα με δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, Πανεπιστήμιο της Μ...

Κάτω του μετρίου «αξιολογούν» οι πολίτες τις επιδόσεις της κυβέρνησης στην οικονομία σύμφωνα με δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Με άριστα το "10" στην καταπολέμηση της ανεργίας η κυβέρνηση συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 3,8, στη μείωση της ακρίβειας 3,3, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας 2,8 ενώ στην κοινωνική ασφάλιση οι πολίτες βαθμολογούν με 4.
Από την προκήρυξη των Προεδρικών εκλογών, το Δεκέμβριο του 2014, το 34% αναφέρει ότι η οικονομική κατάσταση χειροτέρεψε
Εξάλλου, μέσα στους επόμενους 12 μήνες το 30% πιστεύει ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει, το 33% ότι θα καλυτερέψει, το 26% ότι θα παραμείνει η ίδια και το 11% ότι θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις.
Το 52% δηλώνει οτι η οικονομική του κατάσταση χειροτέρεψε συγκριτικά με ένα χρόνο πίσω, το 43% ότι είναι στα ίδια επίπεδα και μόλις 4,5% ότι βελτιώθηκε.
Από την προκήρυξη των Προεδρικών εκλογών, το Δεκέμβριο του 2014, το 34% αναφέρει ότι η οικονομική κατάσταση χειροτέρεψε, το 6% ότι βελτιώθηκε και το 60% ότι παραμένει στα ίδια επίπεδα.
Για να δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της δημοσκόπησης, πατήστε ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. ΜΑΛΑΚΙΕΣ δημοσκόπησης /// απειλούν ότι θα μας διώξουν από την ΕΥΡΏΠΗ και από το Ευρώ και ότι η αγορά δεν έχει ρευστότητα ΠΙΑ ΑΓΟΡΆ;;του κάθε ξένου και εγχώριου κεφαλαιοκράτη...

    ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ πείσω Δημοψήφισμα ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΩΡΑ με ερωτήματα :

    Ευρώ πάση θυσία χωρίς εργασιακά , με μισθούς 300 ευρώ, συντάξεις στα 70, δηλαδή θα παίρνεις 300 ευρώ και θα έχεις υποχρέωσης 600 ,φόρους ,ρεύμα, νερό, τροφή, ένδυση, κ.τ.λ κ.τλ.

    Η πληρωμές Πρώτα οι ανάγκες του ΛΑΟΥ και μετά ότι περισσεύει για ΤΟΥΣ τοκογλύφους ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΦΤΙΑΞΩΜΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ακόμα και με εθελοντική ΕΡΓΑΣΊΑ ..ΚΑΙ ΑΣ φαγωθούν μεταξύ τους οι τοκογλύφοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση