GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση προς πρεσβείες: Στείλτε αμέσως πίσω ό,τι λεφτά έχετε!

Σε μία κίνηση η οποία δεν έχει ξανασυμβεί προχώρησε η ελληνική κυβέρνηση. Όπως μεταδίδει tovima.gr, επικαλούμενο σχετικό έγγραφο η ελλη...

Κυβέρνηση προς πρεσβείες: Στείλτε αμέσως πίσω ό,τι λεφτά έχετε!

Σε μία κίνηση η οποία δεν έχει ξανασυμβεί προχώρησε η ελληνική κυβέρνηση.

Όπως μεταδίδει tovima.gr, επικαλούμενο σχετικό έγγραφο η ελληνική κυβέρνηση έδωσε εντολή σε δεκάδες πρεσβείες Πρεσβείες και Προξενεία της Ελλάδας στο εξωτερικό να επιστρέψουν άμεσα στην εφορία τυχόν αδιάθετες δαπάνες και εισπράξεις από προξενικές πράξεις.

Πρόκειται για ποσά τα οποία μέχρι σήμερα εν μέρει συμψηφίζονταν με τα χρήματα για τις λειτουργικές δαπάνες που χορηγούσε το υπουργείο των Εξωτερικών στις πρεσβείες και τα προξενεία, ενώ ένα ποσοστό εσόδων επέστρεφε στο ΥΠΕΞ - και όχι στις ΔΟΥ.

Το έγγραφο καλεί τις διπλωματικές μας αρχές να επιστρέψουν άμεσα μέσω ΔΟΥ τυχόν αδιάθετες δαπάνες, που αφορούν κατά βάση έξοδα για γραφική ύλη, καθαριστικά κτλ, του τρέχοντος διμήνου.

Να σημειωθεί ότι σήμερα με έμπειρους διπλωμάτες κάτι τέτοιο ουδέποτε έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και μάλλον δείχνει τα ασφυκτικά περιθώρια ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση