GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μελισσανίδης: Στα πλέι-οφ είμαστε τσίρκο, ξυπνήστε!

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα Σπάτα την Πέμπτη. Μπορεί ο βαθμολογικός απολογισμός της ΑΕΚ στα πλει-οφ της Football ...

Μελισσανίδης: Στα πλέι-οφ είμαστε τσίρκο, ξυπνήστε!
Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα Σπάτα την Πέμπτη. Μπορεί ο βαθμολογικός απολογισμός της ΑΕΚ στα πλει-οφ της Football League να κρίνεται θετικός, όμως οι εμφανίσεις της ομάδας μόνο ικανοποιητικές δεν είναι.

Ενδεικτικό του πόσο ψηλά έχει μπει ο πήχης στην «Ένωση», με φόντο και τις απαιτήσεις από τη νέα σεζόν, ο Δημήτρης Μελισσάνιδης -έπειτα και από την κακή, παρά τη νίκη, εικόνα στην Λάρισα- πήγε στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» και αφού παρακολούθησε το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης τα… έψαλε στους παίκτες.

Ο «Τίγρης» χαρακτήρισε την παρουσία της ομάδας στο μίνι-πρωτάθλημα «τσίρκο» , τονίζοντας πως από την μεριά της διοίκησης θα γίνει ό,τι χρειάζεται το καλοκαίρι. Παράλληλα, προανήγγειλε δυσάρεστες εξελίξεις για όσους δεν συνέλθουν, αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το θέμα της αποχώρησής τους.

«Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Στα play off είμαστε... τσίρκο Medrano. Μόνο οι φανέλες παίζουν. Ξυπνήστε. Συνέλθετε όσο υπάρχει χρόνος. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξουμε στην ομάδα και το καλοκαίρι θα γίνουν αυτά που πρέπει. Αν κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει να παίζουν στην ΑΕΚ, θα έχουν πρόβλημα», είπε αρχικά κι εν συνεχεία πρόσθεσε: «Παίζετε στην ΑΕΚ και τα έχετε όλα. Να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Μην ξανακούσω τίποτα. Τελείωσε. Την δουλειά σας και τη μπάλα σας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση