GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Do it like… Μπέκαμ: Γενέθλια σαν σουλτάνος

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγινε 40 ετών και γιόρτασε μια ακόμη αλλαγή δεκαετίας στη ζωή του… όπως αρμόζει σε έναν σταρ του βεληνεκούς του! Ο...

Do it like… Μπέκαμ: Γενέθλια σαν σουλτάνος
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγινε 40 ετών και γιόρτασε μια ακόμη αλλαγή δεκαετίας στη ζωή του… όπως αρμόζει σε έναν σταρ του βεληνεκούς του!

Ο παγκοσμίου φήμης άσος της στρογγυλής θεάς πέταξε μέχρι το Μαρόκο για να γλεντήσει με την ψυχή του τα γενέθλιά του, μαζί με στενούς του φίλους και την οικογένειά του.
Ο Τομ Κρουζ, ο Γκάι Ρίτσι και ο σεφ Γκόρντον Ράμσι ήταν μερικούς από τους προσκεκλημένους που γιορτάσαν μαζί με τον Μπέκαμ στο Μαρόκο.

Και όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun On Sunday, ο Ντέιβιντ δε θα μπορούσε να επιλέξει τίποτε λιγότερο από το… πολυτελέστατο resort Amanjena.
Το πεντάστερο θέρετρο βρίσκεται λίγο έξω από το Μαρακές και θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως ένα… παλατάκι!

Το ζεύγος Μπέκαμ άλλωστε το γνωρίζει αυτό καλά, καθώς το είχαν επιλέξει το 2004 για την ανανέωση των όρκων αιώνιας αγάπης που έχουν ανταλλάξει.
Το όνομα Amanjena του resort σημαίνει «ήσυχος παράδεισος» κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον.

Ήταν το πρώτο θέρετρο που δημιουργήθηκε στην Αφρική και η διακόσμησή του μεταφέρει τους επισκέπτες του σε άλλες εποχές.

Και μόνο τις φωτογραφίες να δει κανείς… αρκεί για να ταξιδέψει (έστω και νοερά) σε ένα μαγικό προορισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση