GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ευρώπη είναι προετοιμασμένη για αρκετά ενδεχόμενα...

Η Ευρώπη είναι προετοιμασμένη για αρκετά ενδεχόμενα όσον αφορά στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, και όχι μόνο για το θ...

Ντάισελμπλουμ: Έχουμε plan B, αλλά δεχόμαστε ως και το βασικό μισθό
Η Ευρώπη είναι προετοιμασμένη για αρκετά ενδεχόμενα όσον αφορά στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, και όχι μόνο για το θετικό της επίτευξης συμφωνίας, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, απαντώντας σε ερωτήσεις Ολλανδών βουλευτών.

Ο Ντάισελμμπλουμ ερωτήθηκε αν υπάρχει “σχέδιο Β” για την Ελλάδα, και η απάντησή του, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ήταν η εξής:

“Το ερώτημα είναι αν η Ολλανδία είναι προετοιμασμένη, ή αν η Ευρωζώνη είναι προεροιμασμένη για διάφορα ενδεχόμενα, η απάντηση σε αυτό είναι: ναι”.
Εξέφρασε ακόμα την ελπίδα να γίνουν πιο παραγωγικές οι συζητήσεις με την Ελλάδα, μετά τις αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα της Αθήνας. “Ελπίζω να μπορέσουμε να δούμε κάποια νέα αρχή αυτήν την εβδομάδα”, σημείωσε, και πρόσθεσε: “Λέω 'ελπίζω', γιατί φυσικά πρέπει να δούμε και το αποτέλεσμα”.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο Ντάισελμπλουμ επεσήμανε πως το ελληνικό “πακέτο” μεταρρυθμίσεων είναι πιθανό να περιλαμβάνει και τον κατώτατο μισθό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση