GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Tσίπρας... αφελής, πιστεύει ότι θα τον λυπηθούν

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης.   « Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ‘Η Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ...

Γράφει ο Μιχάλης Παπαδοδημητράκης.
 
«Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
‘Η Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ...
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ»
ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ

ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΜΕΣΩΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΘΕΣ ) ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΦΕΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ.
ΤΣΙΠΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ  ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
 Οι ενδοκαπιταλιστικές αντιθέσεις οξύνονται στην Ευρώπη. Σιγά – σιγά διαμορφώνονται αντιτιθέμενα στρατόπεδα . Ο Γαλλογερμανικός άξονας είναι πλέον πραγματικότητα. Από την άλλη η νίκη των συντηρητικών στη Βρετανία με την διακήρυξη Κάμερον για δημοψήφισμα σηματοδοτεί νέες εξελίξεις. Το Γερμανικό χρηματιστηριακό κεφάλαιο με τους υποτελείς δορυφόρους του τύπου Ολλανδία , Ισπανία και την  ηθικά και πολιτικά εξαθλιωμένη Γαλλία δεν θα παραιτηθεί με κανένα τρόπο από την προσπάθεια ολοκλήρωσης της Γερμανοποίησης της Ευρώπης. Στόχος αυτών των δυνάμεων η περαιτέρω εξαθλίωση των χωρών του νότου με ακόμα μεγαλύτερα ελλείμματα που για αυτούς θα μεταφράζονται σε πλεονάσματα. Η Βρετανία από την πλευρά της δεν πρόκειται να δεχθεί να πιαστεί στο δίχτυ της αράχνης που έστησε η Γερμανική ολιγαρχία. Αυτό άλλωστε το μήνυμα το έστειλε από το 2000 με την άρνηση της να συμμετέχει στο ευρώ. Γνώριζαν οι Βρετανοί από τότε ότι το ευρώ ήταν ο δούρειος ίππος των Γερμανών για να βάλουν στο χέρι όλες τις οικονομίες της Ευρώπης. Κάτι που έγινε.
Αλώστε  η Γερμανική ολιγαρχία έχει ανοικτούς λογαριασμούς με την Βρετανία από το Β παγκόσμιο πόλεμο. Όσο για τη Ρωσία μην την μπερδεύουμε με την Σοβιετική ένωση του Λένιν και του Στάλιν.
Οι ΗΠΑ σε ρόλο πόντιου Πιλάτου και με τα δικά της προβλήματα περιμένει να αποδυναμωθεί η Ευρώπη ώστε να επέμβει στην κατάλληλη στιγμή ως «σωτήρας».
Η  Κίνα που δεν είναι πλέον η λαϊκή Κίνα του Μάο Τσε Τουνγκ βασισμένη στην οικονομική εξαθλίωση του λαού της συσσωρεύει δυνάμεις για να μπορεί να διατηρεί την ύπαρξη της και να εμφανίζεται ως κυρίαρχη δύναμη.
Οι λεγόμενες αναδυόμενες οικονομίες Βραζιλία , Πακιστάν , Ινδία όλο και κερδίζουν έδαφος τινάζοντας κυριολεκτικά  στον αέρα την βιομηχανία των αναπτυγμένων χωρών.
Το μουσουλμανικό τόξο παίζει κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση ενός κλίματος έντασης αφού από τη μια πλευρά οι λαοί των χωρών αυτών δεν ανέχονται πλέον την εξωτερική κηδεμονία από την  άλλη ντόπιες δυνάμεις τα έχουν βρει με τους κάθε λογής ιμπεριαλιστές  που θέλουν να διατηρήσουν την κηδεμονία τους αλλά και να την διευρύνουν. 
Η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας έχει αλλάξει και αλλάζει ραγδαία τους κανόνες λειτουργίας του συστήματος.
Σε αυτό το πολύπλοκο παγκόσμιο περιβάλλον , με τα πολλά στρατόπεδα και τον καπιταλισμό να σφαδάζεται από τις αντιθέσεις του το χρηματιστηριακό κεφάλαιο παίζει κυρίαρχο ρόλο.
Ο καπιταλισμός στο ανώτατο στάδιο του με το μονοπωλιακό χαρακτήρα του και τα ιμπεριαλιστικά χαρακτηριστικά , αδίστακτος έχοντας ενσωματώσει μέσα του και το συνδικάτο του παγκόσμιου εγκλήματος δεν αφήνει περιθώρια.
Καταστρέφει επιχειρήσεις και χρεωκοπεί χώρες σε μια νύκτα.
Σε αυτό το περιβάλλον η χώρα μας αργοπεθαίνει αφού φρόντισαν κάποιοι να την καταδικάσουν σε θάνατο.
Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της χώρας ήταν η ένταξη στη λεγόμενη ενωμένη Ευρώπη και το δεύτερο ήταν η κατάργηση του εθνικού νομίσματος.
Η ένταξη της χώρας στην ενωμένη Ευρώπη αποτελεί εθνική προδοσία αφού την ένταξη ακολούθησε η υπογραφή προδοτικών συμφωνιών.
Με αυτές τις συμφωνίες ουσιαστικά σχεδιάστηκε η οικονομία της χώρας έτσι ώστε κάποια στιγμή σταδιακά η χώρα να βρεθεί χωρίς παραγωγή κάτι που σήμερα το βλέπουν και οι πιο κακόπιστοι.
Με αυτές τις συμφωνίες και ελέγχοντας απόλυτα το πολιτικό σύστημα η λεγόμενη Ευρώπη «απαγόρεψε» στη χώρα να γίνει ενεργειακός παίκτης. Οι ενεργειακές δυνατότητες της  χώρας είναι γνωστές από την  εποχή της εκτέλεσης του Νίκου Μπελογιάννη μαζί με τον οποίο εκτελέστηκε χωρίς δίκη ο καθηγητής του ΕΜΠ που η μελέτη του έδειχνε  Υδρογονάνθρακες. Πολλά πετρέλαια και φυσικό αέριο και πολλά παραπροϊόντα. Οι ενεργειακές δυνατότητες της χώρας στις  ΑΠΕ ήταν επίσης γνωστές αλλά πεισματικά η Ευρώπη δεν επέτρεπε την εκμετάλλευση τους
Οι λακέδες που υπέγραφαν και κυβερνούσαν την χώρα έκαναν πως δεν άκουγαν και αντιμετώπιζαν με ειρωνεία αλλά και με βία το πατριωτικό κομμάτι της επιστημονικής κοινότητας που με πενιχρά μέσα ούρλιαζε στην κυριολεξία για την εκμετάλλευση τους.
Το περίφημο ευρώ , η θανατηφόρα ένεση  αργού θανάτου, θανατηφόρα θηλειά στο λαιμό της πατρίδας την έκανε η διαχείριση Σημίτη.
Απόλυτα εξαρτημένοι και πολιτικά καθοδηγούμενοι κατέστρεψαν ένα από τα μοναδικά εργαλεία αποδέσμευσης της χώρας από την Γερμανική Ευρωπαϊκή λαίλαπα.
Την χώρα πλέον την κουμαντάρει με το κινητό του ο εκάστοτε καγκελάριος αφού ελέγχει απόλυτα τον κεντρικό τραπεζίτη.
Με το σκληρό Ευρώ καταστρέφεται και τελευταίος θύλακας ανάπτυξης ο τουρισμός αφού δίπλα μας η Τουρκία κάθε λίγο και λιγάκι υποτιμά το νόμισμα της και η χώρα μας είναι πολύ ακριβή.
Και τα προβλήματα που προκύπτουν δεν έχουν τελειωμό. Παράλληλα έχουμε τους προδότες να κινδυνολογούν από τα τηλεοπτικά παράθυρα ότι αν φύγουμε από το ευρώ θα καταστραφούμε.
Μα έχουμε ήδη καταστραφεί ακριβώς από το ευρώ.
Η χώρα πρέπει να διακόψει κάθε συνομιλία « διαπραγμάτευση» και να προχωρήσει στη κυκλοφορία εθνικού νομίσματος με παράλληλη δημιουργία δημόσιας 100% κεντρικής τράπεζας.
Εξ’ άλλου δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους διαπραγμάτευση κάνουν. Είναι από αστείο μέχρι γελοίου. Διαπραγματευόμαστε  την υπόσταση της χώρας για να μας δώσουν δανεικά ; Και μετά ; Όταν τελειώσουν τα δανεικά ; Πάλι άλλα δανεικά ; Γιατί τα δανεικά κάθε φορά θα τελειώνουν αφού  έτσι όπως πάμε ανάπτυξη πραγματική δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Όλες οι μικρές επιχειρήσεις θα κλείσουν αφού κάθε μέρα συσσωρεύουν χρέη. Τα ασφαλιστικά ταμεία θα κλείσουν αφού δεν υπάρχουν εργαζόμενοι να δίνουν εισφορές. Οι περιουσίες θα κατασχεθούν και ο λαός θα πέσει στην απόλυτη  εξαθλίωση.
Σήμερα λοιπόν με βάσει τις εξελίξεις και οι πέτρες έχουν αντιληφθεί ότι οι λεγόμενοι δανειστές , θεσμοί  γκάνγκστερ  όπως τους χαρακτηρίζω εγώ για να ακριβολογώ δεν πρόκειται κάνουν πίσω με τίποτα. Δεν τους ενδιαφέρει το καλό της χώρας. Τη χώρα θέλουν. Και θέλουν να την πάρουν τσάμπα. Όποιος τολμήσει να προχωρήσει σε περαιτέρω παραχωρήσεις θα γραφτεί στην νεότερη ιστορία ως δωσίλογος και προδότης. Αλλά εκείνο που πρέπει να έχουν υπ’ όψη τους οι ντόπιοι δωσίλογοι απ’ ‘όπου και αν προέρχονται που πιέζουν την κυβέρνηση να παραδώσει τη Χώρα και το λαό στους καταχτητές είναι ότι θα βρεθούν μπροστά στον επαναστατημένο λαό. Αν η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να αποσπάσει τη χώρα από τα νύχια των καταχτητών τότε αυτό θα το κάνει ο επαναστατημένος λαός.
Και κάτι τελευταίο. Μας λένε οι προδότες ότι αν δεν υποκύψουμε θα έχουμε συνέπειες. Θα τους θυμίσω ότι τα ίδια έλεγαν και οι παππούδες  τους κατά την τουρκοκρατία και οι γονείς τους κατά την Γερμανική κατοχή. « Μην αντιδράτε έλεγαν γιατί θα έχουμε συνέπειες από τους Τούρκους» , «Μην αντιδράτε γιατί είδατε τους Γάλλους παραδόθηκαν αμέσως στο Χίτλερ» Και όμως οι παππούδες μας , οι γιαγιάδες μας , οι πατεράδες μας δεν δίστασαν στιγμή. Βεβαίως στην αντίσταση στο Χίτλερ χάσαμε συγγενείς μας, οι γονείς  μας ταλαιπωρήθηκαν και καταστράφηκαν. Όμως η πατρίδα μας έδωσε ένα ακόμα μάθημα για το τι σημαίνει για τον ¨Ελληνα ελευθερία.
Και κερδίσαμε, και αν οι γονείς μας δεν ήταν μεγαλόψυχοι και άφησα ατιμώρητους τους γκεσταπίτες γερμανοτσολιάδες, η πορεία της πατρίδας θα ήταν διαφορετική.
Το ίδιο ακριβώς τροπάριο και σήμερα. Μας καλούν να παραδοθούμε άνευ όρων. Μας απειλούν και κινδυνολογούν από τις διάφορες φυλλάδες και από τα βρωμοπαράθυρα τους ντόπιοι και ξένοι λακέδες εντός και εκτός κοινοβουλίου.
Αλλά ο Ελληνικός λαός δεν θα λυγίσει. Οι διεργασίες για την επόμενη μέρα ήδη έχουν αρχίσει και οι «αρμόδιοι» θα λάβουν το λαϊκό μήνυμα  που είναι.
ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ
ΑΜΕΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Ηράκλειο 21/5/2015
Μιχάλης Παπαδοδημητράκης
Χημικός μηχανικός
Ανεξάρτητος πολιτευτής των
Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση