GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η μετριοπάθεια θα αφοπλίσει το Podemos”

Ένας εκ των ιδρυτών του αριστερού ισπανικού κόμματος Podemos, ο Χουάν Κάρλος Μονεδέρο, επέκρινε  τη μετριοπαθή στάση που πρόσφατα υιο...


Ένας εκ των ιδρυτών του αριστερού ισπανικού κόμματος Podemos, ο Χουάν Κάρλος Μονεδέρο, επέκρινε  τη μετριοπαθή στάση που πρόσφατα υιοθέτησε το ισπανικό κόμμα, μία επιλογή που σύμφωνα με τον ίδιο “αφοπλίζει” το κόμμα.

“Η οικοδόμηση ενός κόμματος, λόγω ελαττωμάτων στην αντιπροσώπευση, άνοιξε πολλές πληγές και προκάλεσε την αποχώρηση πολλών άξιων ανθρώπων από τους κύκλους" συζήτησης, επεσήμανε ο Χουάν Κάρλος Μονεδέρο στην εφημερίδα El Pais, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη μείωση των ποσοστών δημοτικότητας του Podemos που έχει καταγραφεί πρόσφατα στις δημοσκοπήσεις.

Όμως σύμφωνα με τον ίδιο “υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα: η μετριοπάθειά μας. Η μετριοπάθεια θα αφοπλίσει το Podemos”. Διότι “το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, είναι όταν ένας αρχηγός μιλάει, να γνωρίζουμε από πριν αυτό που θα πει”, προσέθεσε ο ίδιος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος.

Ο Χουάν Κάρλος Μονεδέρο είχε προκαλέσει σάλο όταν παραιτήθηκε στις αρχές Μαΐου από την ηγεσία του Podemos, κάτι που συνιστούσε μία πρώτη για το νεόκοπο κόμμα, λίγο πριν από την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος ενόψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών που θα διεξαχθούν την 24η Μαϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση