GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόλις 12 παρόντες στο μνημόσυνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ολοένα και λιγότεροι δίνουν καθε χρόνο το «παρών» στο μνημόσυνο που οργανώνει η Δημήτρα Λιάνη-Παπανδρέου στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου....

Ολοένα και λιγότεροι δίνουν καθε χρόνο το «παρών» στο μνημόσυνο που οργανώνει η Δημήτρα Λιάνη-Παπανδρέου στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.
Δώδεκα φίλοι του ΠΑΣΟΚ και η κ. Λιάνη βρέθηκαν σήμερα στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών για να τιμήσουν την επέτειο από τα δεκαεννιά χρόνια του θανάτου του. Σημειώνεται ότι την Κυριακή στο Α΄ Νεκροταφείο βρέθηκαν τα παιδιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.
Σε δηλώσεις της η Δημήτρα Λιάνη ανέφερε ότι «έπειτα απο δεκαεννέα χρόνια ο Ανδρέας ζει στην μνήμη μας και στην καρδιά μας. Μας οδηγεί με την πολιτική του σκέψη».
Δοθείσης της ευκαιρίας η κυρία Λιάνη ανακοίνωσε ότι στις αρχές του Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της με τίτλο "η οργή του Ανδρέα και η πολιτική του παρακαταθήκη" το οποίο, όπως είπε, «είναι η ανταπόκριση στην πολιτική ευθύνη που έχω να ακουστεί επιτέλους η αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση