GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλάφας: Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε…

«Δεν αντιμετωπίζουμε τις δραματικές χθεσινές εξελίξεις ως ένα ναυάγιο των διαπραγματεύσεων» δήλωσε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευ...

Μπαλάφας: Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε…
«Δεν αντιμετωπίζουμε τις δραματικές χθεσινές εξελίξεις ως ένα ναυάγιο των διαπραγματεύσεων» δήλωσε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.
«Από την μεριά μας έχουμε επιδείξει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, έχουμε κάνει πολλές υποχωρήσεις» τόνισε ο κ. Μπαλάφας και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις των δανειστών».
Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής είπε πως: «Αν οι δανειστές μας δώσουν αναδιάρθρωση του χρέους θα μπορούσαμε ίσως να συζητήσουμε μείωση των υψηλών συντάξεων», ενώ σημείωσε ότι: «Η συμφωνία που θα υπογράψει ο πρωθυπουργός θα περάσει από την πλειοψηφία της βουλής».
Ο κ. Μπαλάφας δήλωσε πως δεν προσβλέπει και δεν επιθυμεί εκλογές.
«Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές οι παράλογες απαιτήσεις των δανειστών» επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγοντας: «Εγώ δεν θέλω ρήξη, αγωνίζομαι για έντιμη συμφωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Όποιοι προκαλέσουν την ρήξη ας πάρουν την ευθύνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση