GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανανέωσε ο Ικάρντι!

Τ' αυτιά του στις (πολλές) «σειρήνες» ανά την Ευρώπη έκλεισε ο Μάουρο Ικάρντι! Πιθανώς ο μοναδικός παίκτης που πραγματικά ξεχώρισε...

Ανανέωσε ο Ικάρντι! Τ' αυτιά του στις (πολλές) «σειρήνες» ανά την Ευρώπη έκλεισε ο Μάουρο Ικάρντι! Πιθανώς ο μοναδικός παίκτης που πραγματικά ξεχώρισε στη φετινή πορεία της Ίντερ, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι».
Έτσι, η νέα συνεργασία των δύο πλευρών θα 'χει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2019 (πιθανώς με υψηλή ρήτρα), με τον 22χρονο Αργεντινό φορ να δείχνει έμπρακτα την αφοσίωσή του στην ιταλική ομάδα και την πίστη του πως ξημερώνουν καλύτερες μέρες.

Άλλωστε, η ανανέωση στέλνει και ένα μήνυμα πως η πάλαι ποτέ κραταία δύναμη της γείτονας χώρας θα ξεκινήσει την... αντεπίθεσή της.
Ο Ικάρντι έκανε «ονειρική» σεζόν, ακόμα κι αν η Ίντερ δεν κατάφερε να βγει καν στο Europa League. Σε 36 παιχνίδια πέτυχε 22 τέρματα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (μαζί με τον Λούκα Τόνι), ενώ τέσσερις φορές βρήκε δίχτυα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, δείχνοντας τόσο την κλάση του, όσο και το ότι ξεχώριζε σαν την... μύγα μες στο γάλα στο σύνολο του Μαντσίνι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση