GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέταξε τα ράσα Έλληνας ιερέας στην Αμερική...

Σαν βόμβα έσκασε η απόφαση του μέχρι πρότινος ιερατικού προϊσταμένου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Τάρπον Σπρινγκς στη Φλόριντα Ανασ...

Σαν βόμβα έσκασε η απόφαση του μέχρι πρότινος ιερατικού προϊσταμένου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Τάρπον Σπρινγκς στη Φλόριντα Αναστασίου Γούναρη, να εγκαταλείψει όχι μόνο τα καθήκοντά του στο Ναό, αλλά και την ενεργό ιεροσύνη.
Σημειώνεται ότι η κοινότητα αυτή θεωρείται από τις πιο ενεργές σχετικά με την
παρουσία του αποδήμου ελληνισμού.
Με ένα email ο κ. Γούναρης δήλωσε ότι η φυσική και ψυχολογική κούρασή του τον οδήγησε στην απόφαση να σταματήσει να υπηρετεί την Ορθόδοξη Εκκλησία μετά από 32 ολόκληρα χρόνια.
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Αναστάσιος Γούναρης έχει ήδη αναχωρήσει για την Ελλάδα από τις 11 Ιουνίου, ενώ η σύζυγός του φέρεται να μην γνώριζε πολλά πράγματα για την απόφασή του.
Ο Αναστάσιος Γούναρης ήταν ευρύτερα γνωστός, αφού διετέλεσε για αρκετό καιρό ιερατικός προϊστάμενος στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος στο Μανχάτταν, έχοντας φίλους αλλά και φανατικούς πολέμιους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα, το συμβάν προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Μητροπολίτη Ατλάντα, Αλεξίου, στον οποίο υπάγεται διοικητικά η ενορία του Τάρπον Σπρινγκς.
Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση