GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στέιθαμ θέλει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Τον ρόλο του πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ, θα ήθελε και θα μπορούσε να παίξει ο Βρετανός ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται....

Ο Στέιθαμ θέλει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Τον ρόλο του πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ, θα ήθελε και θα μπορούσε να παίξει ο Βρετανός ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian, ο Βρετανός ηθοποιός σε ερώτηση αν θα ήθελε να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Γκρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, δήλωσε «Θα μπορούσα να το κάνω; Μα φυσικά ναι» και πρόσθεσε :« Θα το κάνω; Φυσικά».

Ο Τζέισον Στέιθαμ είπε, επίσης, ότι ο Γκρεγκ ήταν ένας «μεγάλος Μποντ» και πως σε περίπτωση που ερμηνεύσει εκείνος τον πράκτορα 007 θα προσπαθούσε να δώσει μία διαφορετική προσέγγιση στο ρόλο, μακριά από τις κάπως ελιτίστικες ρίζες του χαρακτήρα. «Ναι, πιστεύω ότι θα έκανα μία αξιοπρεπή ενσάρκωση του ρόλου. Αλλά θα ήθελα να είναι μία πολύ - πολύ διαφορετική προσέγγιση αν το έκανα», δήλωσε ο Στέιθαμ.

Ωστόσο, ο Στέιθαμ δεν θα ήθελε να παίξει τον αντίπαλο του Μποντ, παρά την επιτυχημένη του εμφάνιση στην ταινία Furious 7, στο ρόλο του κακού. «Δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό. Αυτό δεν είναι στις σκέψεις μου. Θα προτιμούσα να παίξω τον άλλον τύπο (Μποντ)», είπε.

Αν και ο Ντάνιελ Γκρεγκ πρωταγωνιστεί και στον νέο Μποντ του Σαμ Μέντες, κι ενώ διαδίδεται ότι έχει υπογράψει για μία ακόμη ταινία του σούπερ πράκτορα 007, στον βρετανικό Τύπο έχει αρχίσει η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, με τις φήμες να θέλουν ότι το ρόλο θα πάρει ο Ίντρις Έλμπα, που έπαιζε στη ταινία Θορ.

Δείτε επίσης:

Το μοντέλο που γελάει με τον Τζέισον Στείθαμ

1 σχόλιο

  1. Ο Στέιθαμ σίγουρα θα μπορούσε να πάρει αυτόν τον ρόλο αλλά νομίζω καλύτερα είναι να μην το κάνει τώρα, διότι μετά από τον τίτλο του james bond οι άλλες ταινίες του θα πρέπει να γίνουν ακόμα πιο συγκεκριμένες με το αντικείμενο δράσης, ενώ τώρα π.χ έπαιξε και σε μια περιπετειώδης κωμωδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση