GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η Πόρτο για Καρίγιο

Άλλον έναν ανταγωνιστή φαίνεται πως έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός για τον Γουίδιο Καρίγιο. Συγκεκριμένα, η πορτογαλική «O Jogo» υποστηρίζ...

Και η Πόρτο για Καρίγιο Άλλον έναν ανταγωνιστή φαίνεται πως έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός για τον Γουίδιο Καρίγιο.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική «O Jogo» υποστηρίζει ότι η Πόρτο ψάχνει τον Τζάκσον Μαρτίνες που δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Αργεντινό φορ της Εστουδιάντες να είναι μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζονται από τη Λατινική Αμερική.

Οι «δράκοι» επιθυμούν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή με τον 24χρονο άσο, ενώ στη λίστα τους είναι και ο Ραούλ Χιμένεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης (η οποία τον είχε αποκτήσει το περσινό καλοκαίρι έναντι 11 εκατ. ευρώ από την Κλαμπ Αμέρικα και έχει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας).

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως η Πόρτο – όπως και ο Ολυμπιακός με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι – έχουν βάλει τον Μαριάνο Γκονσάλες (πρώην παίκτη τους που πλέον παίζει στην Εστουδιάντες) να «ψήσει» τον Καρίγιο να αποδεχθεί την πρότασή της.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση