GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Maroupa Eirini Κατάπληξη αισθάνομαι. Που αγγίζει τα επίπεδα της καταπληξίας! Δυσκολεύομαι να κατανοήσω την ατελείωτη χαρά που αισθάνονται...

Maroupa Eirini
Κατάπληξη αισθάνομαι.
Που αγγίζει τα επίπεδα της καταπληξίας! Δυσκολεύομαι να κατανοήσω την ατελείωτη χαρά που αισθάνονται οι της ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Τα πρόσωπά τους την προδίδουν! Την χαρά των ανθρώπων που βλέπουν το σπίτι του γείτονά τους να καίγεται. Λες και δεν είναι και δικό τους το σπίτι. Λες και το σημαντικό είναι ποιός είναι το κουμάντο στο σπίτι, όχι να είναι το σπίτι όρθιο.
Μπορώ κι ονόματα να αναφέρω αλλά δεν βρίσκω τον λόγο. Το θέμα μου δεν είναι αυτό.
Είναι σε όλους μας προφανές ότι η αριστερή κυβέρνηση διά της συμφωνίας των 47 σελίδων προσχώρησε σε άποψη ξένη προς την ιδεολογία της, και προς το συμφέρον του τόπου. Συρόμενη. Εκουσίως, σημασία την ώρα τούτη μεγάλη δεν έχει. Γιατί σημασία έχει τι είναι το σωστό να γίνει τώρα. Και τώρα το σωστό είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ.
Στην ιστορία μας που δεν ακούω ποτέ πια να γίνεται λόγος γι αυτήν έχουμε παραδείγματα φωτεινά, προς μίμηση, παραδείγματα που είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε, γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, το χουμε στο γονίδιό μας, έστω και την τελευταία στιγμή. Το όχι στον κατακτητή, στον επιβουλευόμενο την ελευθερία , το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΓΑΘΟ με το οποίο γεννηθήκαμε όλοι.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα 8 δις που πρότεινε η σημερινή κυβέρνηση, συγκομιδής φόρων σε 18 μήνες μόλις, δηλαδή 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, δεν είναι πολύτως αδύνατο πρακτικά; κι όμως ΟΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΖΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ. Τώρα, σήμερα θέλουν ιδιωτικοποίηση των ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ, ο πλεονασμός είναι σκόπιμος, δήμευση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, να γίνουμε από ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΛΩΤΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ.
Μας ζητούν ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. Και δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας. Στον Λεωνίδα κάποτε ζητήσανε το ίδιο. Να παραδώσει γην και ύδωρ. Και του δίνανε πλούσια ανταλλάγματα. ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ. Κι εκείνος τι λέτε πως έκανε; συμφώνησε ή διαπραγματεύθηκε; Γιατί ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ.
Τους έριξε στο ΠΗΓΑΔΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΔΩΡ. ΟΛΑ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Για να δανειστώ κι ένα παράδειγμα από την σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, ο γείτονας ο Ερντογάν, όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της τουρκίας το 2001, βρισκόταν υπό το ΚΑΘΕΣΤΩΣ, γιατί για καθεστώς πρόκειται, του ΔΝΤ. Κι ενώ είχε ολοκληρώσει το πρώτο μνημόνιο, κι είχε έρθει η ώρα για το δεύτερο, δέχθηκε τους Τόμσεν στο γραφείο του να του εξηγήσουν τα μέτρα που ώφειλε να πάρει για την εξυγίανση της τουρκικής οικονομίας. Και του αράδιασαν τις μπούρδες για το ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, Η ΑΠΕΚΔΥΣΗ απο κάθε ιδιοκτησία του κράτους και των πολιτων, ωςεγγύηση ανακαμψης και ανάπτυξης, οπως και σ εμάς. Κι εκείνος, τι έκανε εκείνος; αφού προσεκτικά κι ανέκφραστα τους άκουσε, είπε: μνημόνια τέλος. Έχετε 3 ώρες να αποχωρήσετε από την τουρκική επικράτεια, μετά ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Αισθάνομαι τούτη την ώρα την δική μου ευθύνη στην απόφαση της κυβέρνησης για το σπίτι μας, την Ελλάδα μας.
Και τους λέω Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. Να πούνε στους άθλιους εξανδραποδιστές, εκμαυλιστές των λαών, στους επίδοξους δικτάτορες κι ιδιοκτήτες μας μία απάντηση χωράει στην ελληνική ψυχή.
Είμαστε απόγονοι λακεδαιμονίων κι όταν μα λένε ότι έχουμε πόλεμο δεν ρωτάμε πόσοι είναι αλλά ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ.
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση