GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η ("συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ") Ραχήλ Μακρή ανακοινώνει τις αποφάσεις της...

Ραχήλ Μακρή Για να είμαστε ακριβείς δεν έχω ενταχθεί σε κανένα κόμμα, συνεργάζομαι όμως με το ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι αξίες, τα πιστεύω και το ...

Ραχήλ Μακρή

Για να είμαστε ακριβείς δεν έχω ενταχθεί σε κανένα κόμμα, συνεργάζομαι όμως με το ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι αξίες, τα πιστεύω και το όραμα για την αποτελμάτωση της Χώρας είναι κοινά.
Αυτή τη στιγμή ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς είναι η μόνη πολιτική δύναμη που με ειλικρίνεια έχει καταθέσει μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση, με το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Αυτό το πρόγραμμα παρουσίασα στους πολίτες του νομού μου και δυνάμει αυτού του προγράμματος το κόμμα έλαβε την εμπιστοσύνη του 36% του εκλογικού σώματος.
Σε αυτό το πρόγραμμα δεν υπήρχε ρήτρα απόκλισης. Αντίθετα ο πρωθυπουργός από την πρώτη κιόλας ομιλία του στη Βουλή είχε υπογραμμίσει ότι: «Έχω πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών και της ευθύνης. Έχω πλήρη συναίσθηση ότι το όραμα μιας Ελλάδας κοινωνικά δίκαιης και εθνικά υπερήφανης περνάει μέσα από τις συμπληγάδες πέτρες μίας δύσκολης διαπραγμάτευσης με τους εταίρους» καθώς και ότι: «Η δέσμευση αυτή, είναι αδιαπραγμάτευτος πυρήνας της πολιτικής μας. Είναι θέμα τιμής, αξιοπιστίας και σεβασμού της δημοκρατίας»
Σεβόμενη τον Ελληνικό Λαό και τη βούληση του οι πράξεις και η ψήφος μου δεν μπορεί παρά να υλοποιεί μόνο τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί. Για να είμαστε ξεκάθαροι δεν θα στηρίξω κανένα μέτρο νεοφιλελεύθερης εμμονής που αντιστρατεύεται την αναπτυξιακή προοπτική της Χώρας, το δημόσιο συμφέρον και την ελπίδα αποτελμάτωσης από την ανθρωπιστική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση