GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τη Δευτέρα έχουμε πληρωμές, θα γίνουν κανονικότατα"

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη συμφωνίας εξέφρασε o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.  "Έχουν εντατικοποιηθε...

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη συμφωνίας εξέφρασε o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας. 

"Έχουν εντατικοποιηθεί οι επαφές. Όλα δείχνουν ότι επιδιώκεται να έρθει στο τραπέζι μια συμφωνία το συντομότερο δυνατό", ανέφερε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. 

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι "έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση» και τόνισε ότι «ό,τι είναι να έρθει πρέπει να έρθει πάρα πολύ γρήγορα". 

Μιλώντας για τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία του κράτους ανέφερε "Το ταμείο έχει τόσα χρήματα ώστε να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του στο χρόνο που πρέπει. Αυτό είναι το ζητούμενο σε μια οικονομία'. 

Ο κ. Μάρδας ξεκαθάρισε ότι οι πληρωμές και οι υποχρεώσεις που υπάρχουν μπορούν να γίνουν. 'Τη Δευτέρα έχουμε πληρωμές να κάνουμε, αυτές θα γίνουν κανονικότατα", σημείωσε και συμπλήρωσε "παρά τα όσα έχουν ακουστεί εμείς είμαστε στη θέση να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας εγκαίρως".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση